NyitólapHírekRólunkVásárlási tudnivalókLinkekKapcsolat
Termékcsoportok

Vásárlási tudnivalók (ÁSZF)

Üdvözöljük az Ebbolt.hu webshop oldalán!
 

A következőkben olvashat az Általános Szerződési és Felhasználási feltételekről (továbbiakban ÁSZF), melyet a regisztrációval minden vásárló elfogad, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

 
Üzemeltető adatai:
 

Bionco Kft.
 
1137 Budapest, Radnóti Miklós u.2.
 
Adószám: 12121498-2-41
 
Cégjegyzékszám: 01-09-466534

Adatvédelmi nyílvántartási azonosító:03979-0001
 
Szerződés nyelve: Magyar
 
Elektronikus elérhetőség: info@ebbolt.hu
 
Bankszámla szám: MKB Bank Zrt. 10300002-20183626-49020054

 
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
 
 
 
A megjelenített termékek kizárólag on-line, személyes átvétellel, házhoz szállítással, vagy postai utánvéttel rendelhetők meg.
 
 
 
Személyes átvételre a következő címen, előre történő egyeztetés után van lehetőség:
 
1137 Budapest, Radnóti M.u.2.
 
 
 
A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
 
 
 
-         Séta
 
-         Tanulás
 
-         Sport
 
-         Etetés
 
-         Játék
 
-         Pihenés
 
 
 
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban ne tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.
 
 
 
Rendelési információk
 
 
 
Rendelést csak regisztrálás után, online módon fogadunk el.
 
 
 
A megrendelés feldolgozása
 
 
 
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-17 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
 
A megrendelés státuszáról folyamatosan tájékoztatjuk megrendelőinket.
 
A megrendelést minden esetben a regisztrációkor megadott e-mail címen visszaigazoljuk, ezért kérjük, hogy ügyeljenek annak pontos megadására. A helytelenül megadott e-mail cím megadásából eredő károkért, késedelemért felelősséget nem vállalunk. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól (pl. szín), bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
 

Rendelés menete
 
 
  1. A rendelést megelőzően regisztráció szükséges. Ezt a Regisztráció gomb megnyomásával végezheti el. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
  2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.
  3. Ha további termékeket szeretne vásárolni, válassza a „vásárlás folytatása”. Ha befejezte a vásárlást, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék(ek) darabszámát. A „törlés” gomb megnyomásával törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően a kosár tartalma automatikusan frissül, ha mégsem válassza a „kosár frissítése” gombot.
  4. Szállítási/fizetési mód kiválasztása.
  5. Szállítási/számlázási adatok megadása.
  6. Az adatok megadását követően a Megrendelés elküldése gombra kattintva küldheti el rendelését. Az elküldés előtt mindenképpen ellenőrizze még egyszer a megadott adatok helyességét. A helytelenül megadott adatokból eredő károkért, késedelemért felelősséget nem vállalunk.
  7. A megrendelés megérkezéséről e-mailben értesítjük. A megrendelés minden egyes státuszáról értesülhet honlapunkon a bejelentkezést követően az aktív rendeléseknél.
 
 
A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja
 
 
 
Utánvétes fizetési mód
 
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak/postásnak kell fizetni A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.
 
 
 
Előre utalásos fizetési mód
 
Lehetőség van átutalással kiegyenlíteni a megvásárolt termék ellenértékét. Ebben az esetben az alábbi bankszámlaszámra kérjük előre utalni a megvásárolt termék(ek) ellenértékét: 
Az utalások a következő bankszámla számra várjuk:

MKBBankZrt.10300002-20183626-4902005                                                                                                                                 

A terméket az átutalt összeg bankszámlánkra történő megérkezése után szállítjuk ki a vásárlónak.

Személyes átvételnél készpénzes fizetési mód

A személyes átvételnél az Eladó álltal megadott címen, és előre egyeztetett időpontban a Vásárló készpénzben nyújtja át az Eladónak a megrendelt áru ellenértékét.
 
A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és az esetleges sérülésekről jegyzőkönyv felvételét kérni. Ebben az esetben a csomagot ne vegye át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 
 
 
Házhoz szállítás, információk

Házhoz szállítás díja 1.000 Ft/megrendelés.
Megrendelését kizárólag akkor küldje el, ha azt a csomag átvételekor ki tudja fizetni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldést csak az előre utalással történő fizetési mód esetén kísérelünk meg.

 
 
 
Garancia:
 
Az Eladó az általa eladott áruk minőségéért a Polgári Törvénykönyvben meghatározott szavatossággal felel. Az Eladó az eladásra felkínált áruk típusától függően eltérő jótállást vállal. Az eltérő jótállási idő vagy jótállási feltétel az adott áru mellett van feltüntetve. Az Eladó által vállalt jótállás nem érinti a Vevő Ptk. szerinti szavatosságra alapítható jogait. 
Ebbolt webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.
 
 
 
A termékek cseréje:

Amennyiben nem megfelelő méretű felszerelést rendelt, és azt 15 napon belül visszaküldi webáruházunknak, gondoskodunk a cseréről. Ilyen esetben a postaköltségek a vevőt terhelik.

Az elállás joga:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termékek visszajuttatásának költségeit is a megrendelőt viseli.
 

Elállási jog gyakorlásának menete
 
 
 
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését írásban, vagy telefonon teheti meg. A megrendelt terméket postai úton, vagy személyesen juttassa vissza cégünk címére, melynek költsége a Vevőt terheli. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli.
 
A termék visszaérkezését követő 30 napon belül a vásárló által megadott bankszámlaszámra, vagy postai úton visszatéríti a termék vételárát.
 
 
 
Adatkezelés
 
 
 
A webáruház használata során rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára, kivéve, ha az cégünk alvállalkozója (a kiszállítással megbízott cég). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, látogatás időtartama, stb.). A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
 
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@ebbolt.hu e-mail címen.
 
 
 
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgár törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.tv.rendelkezései az irányadók. 
Mit keres?
Belépés
Kosár
Üres a kosár.
Akciós termékek
ebbolt.hu Webáruház, 2010-2018, Minden jog fenntartva. Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu