NyitólapHírekRólunkVásárlási tudnivalókLinkekKapcsolat
Termékcsoportok

I.Rákóczi Kupa - 2010.09.11. - Rákóczifalva

Az időjárás nem igazán kedvezett nekünk hiszen péntekhez hasonlóan esett. Hamar kitöröltük szemünkből az álmosságot, és nekivágtunk a 2 órás útnak. Négy kutya, és négy gazdi bepréselve egy korántsem nagy autóba.

Szerencsére elsőként érkeztünk meg a helyszínre, így válogathattunk a jobbnál jobb helyek közül sátrunknak, ami az esős időben igencsak jól jött. A regisztrációt követően a szervezők neki kezdtek a pálya felállításának. Agilityben a kezdőket sem kímélték akadály ügyileg. Volt palánk, palló, szlalom. Ekkor még nem tudtam, hogy ezek egyike megkeseríti a futamomat Vacakkal. Gastonék kezdtek, és a szlalomig szépen futottak, ahol némi nehézségük akadt, de a mezőny egyetlen nem kizárásos futamát teljesítették ezzel, és meg is szerezték az első helyezést.

Vacak kreatívoskodásának köszönhetően a harmadik akadály helyett, ami a palló volt, ő úgy döntött, hogy inkább a palánkot választja, kizárva ezzel minket az agility futamból. A szlalomnál még volt némi fennakadás, de ez már úgysem számított.

Az eső hol esett, hol elállt, de szerencsére csak szemerkélt, mint szakadt. Elérkeztünk a jumping futamhoz, ahol a pálya egyszerűségéből arra következtettem, hogy talán itt már mi Vacakkal elérhetünk valami jó helyezést. Gastonék hozták remek hibátlan futamos formájukat, és ezt a számot is megnyerték. Némi várakozás után mi is sorra kerültünk Vacakkal. Az elején már támadt némi kétségem, hogy összejön a helyezés, mivel Vacak nem várta meg míg én indítom el, hanem mivel úgy gondolta, hogy most már eleget ült a startnál, nekiindult. Szerencsére gyorsan kapcsoltam, és futottam, ahogy tudtam. Végül hibátlan futamot teljesítettünk, és így második helyezettek lettünk. A barátságtalan időt, és az extrém korai kelést leszámítva nagyon klassz kis verseny volt. Köszi a szervezőknek. A következő megmérettetésen már szintes A1-ben indulunk. Reméljük, hasonló jó eredményekről számolhatunk be

<< Vissza a többi hírek, tippek-trükkök listába
Mit keres?
Belépés
Kosár
Üres a kosár.
Akciós termékek
ebbolt.hu Webáruház, 2010-2018, Minden jog fenntartva. Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu